ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden – Barts Rijschool

Betalen

Alle rijlessen worden contant afgerekend aan de instructeur, als je via de bank betaald is dat voor de les.
Na elke les wordt er gelijk een nieuwe les geboekt.

Ons Starters Pakket kun je via de bank betalen. Dit kun je ineens betalen of zelfs in twee termijnen. Wel vragen wij jou om de helft voor aanvang van de lessen en het tweede en laatste deel betaald hebben voor de 20e les.

Op tijd af melden

Bij ziekte vervalt de les en kun je een nieuwe afspraak maken. Wel vragen wij je om zo snel mogelijk te bellen. Als je ’s ochtends ziek bent en je moet ’s middags lessen, bel je dus gelijk af. Zo kunnen wij nog met een andere leerling een rijles inplannen. Als je wacht tot een uur voor de les, dan zijn wij helaas genoodzaakt om deze rijles door te berekenen. Zijn er bijzondere omstandigheden, dan kan een les omgezet worden naar een nieuwe datum. Als er een les geboekt is, maar het blijkt vanwege school of werk toch niet uit te komen, laat dit dan zo snel mogelijk weten.

Instructeur ziek?

Het komt in uitzonderlijke gevallen ook wel eens voor dat de instructeur uitvalt. Dit gebeurt bijna nooit, maar bij uitval van de instructeur, op welke wijze dan ook, vervalt de les en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.